top of page

Over ons

Uw event in Grand Cafe Lamot? De juiste keuze! Met Grand Cafe Lamot kiest u voor een veelzijdige evenementenlocatie in een historisch pand dat helemaal kan worden aangekleed naar uw wensen of met de branding van uw bedrijf. Perfect voor elk type event. 

Het team van Grand Cafe Lamot is met meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche uiteraard de perfecte partner die u graag bijstaat om een spetterend feest te organiseren waarover nog lang zal worden nagepraat!

  • Verschillende feestzalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden.

  • Wij denken met u mee

  • Alles in huis, van techniek tot entertainment

  • Diverse cateringmogelijkheden

  • Geen ondubbelzinnigheid in prijs en geen onverwachte kosten.

  • Een betrokken hofmeester die u bijstaat tijdens het event zodat zich zorgeloos kan vermaken met uw gasten.

  • Grand Café LAMOT werkt zonder minimum voorwaarden.

  • Ceremonie zonder extra verrekende kosten.

  • Voldoende parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer.

Bloemen Tafel Instelling

Waarom kiezen voor ons?

CENTRALE LIGGING

Mechelen ligt precies halfweg tussen Antwerpen en Brussel en is gemakkelijk te bereiken per auto (E19), per trein (IC/IR station) en per vliegtuig (Brussel-Nationaal en de luchthaven van Deurne liggen op 20 minuten). Lamot ligt in het hartje van Mechelen, langs de Dijle, op wandelafstand van talrijke historische gebouwen en andere bezienswaardigheden.

UNIEK KARAKTER

Nergens vind je een betere mix tussen congressen en ontspanning. Even relaxen in ons prachtig restaurant Lam'eau, een tentoonstelling bezoeken of een tocht langsheen het Mechelse erfgoed? Of heb je meer zin in een wandeling door de Mechelse stad? Het kan allemaal in Lamot.

PROFESSIONELE SERVICE

Je wordt begeleid door ons professioneel en ervaren team van offerte tot facturatie. Onze hofmeester zal tijdens je evenement of congres je enige contactpersonen zijn en blijven. Zij worden bijgestaan door het volledige team, technische- en onderhoudsploeg, catering, staff…, iedereen staat klaar om jouw meeting perfect te doen slagen.

PRIJS – KWALITEIT

Onze prijzen doorstaan elke vergelijking. Grand Cafe Lamot biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

bottom of page