top of page
Garnering Maaltijden

Wij zorgen voor alles

Samen zorgen we voor een onvergetelijk evenement, waar zowel u als uw genodigden volop van zullen genieten. Met heldere communicatie en een goedgekeurd draaiboek, verzekeren we dat uw gasten een onvergetelijke tijd zullen beleven. Ons doel is om uw evenement te laten schitteren in de herinneringen van uw gasten, net als die zeldzame, onschatbare momenten.

  • Uw vraag of opmerkingen worden binnen 24h beantwoord.

  • Bij een locatiebezoek bespreken we uw voorkeuren en de gewenste sfeer, zoals toespraken, entertainment en andere ideeën.

  • Wij stellen u tijdig een nauwkeurige offerte en een gedetailleerd draaiboek ter beschikking

  • Het draaiboek wordt definitief afgestemd met de eventplanner die uw evenement zal leiden, één week voor het evenement.

  • Op dat moment kunt u ook eventuele extra verzoeken doorgeven.

feestzaal-huwelijksfeest-1.jpg

Trouwfeest

origineel-personeelsfeest-85.jpg

Bedrijfsevenementen

FZsfeer - kopie.jpg

Verjaardagsfeest

Voor uw huwelijk hebt u keuze uit twee unieke feestzalen, zowel de gerestaureerde brouwzaal met de mezzanine als de moderne foyer met panoramisch zicht op de Dijle en Rombouts Kathedraal zijn geschikt voor uw feest.

Grand Café LAMOT is de topkeuze voor veel bedrijfsleiders bij het organiseren van hun jaarlijkse bedrijfsevenementen. Gelegen in het hart van Vlaanderen, biedt de LAMOT-site een centrale locatie voor al uw werknemers en partners. We bevinden ons zelfs in het kloppend hart van de "Vlaamse Ruit," die wordt beschouwd als de economische kern binnen het gebied begrensd door Brussel, Leuven, Antwerpen en Gent.

De authentieke sfeer van dit unieke pand, gecombineerd met een warme service door ons team staat garant voor een origineel verjaardagsfeest. De eventruimte is volledig aanpasbaar naar uw smaak of thema en bovendien voorzien van alle technische faciliteiten.

feestzaal-pensioensfeest-6 (1)_edited.jpg

Productlancering / Modeshow / Beurzen

BTrec.jpg

Seminarie & presentatie

dansvloer kopie - kopie.jpg

Event op maat

Wilt u indruk maken met spectaculaire persvoorstellingen, productpresentaties of de lancering van uw nieuwste product of een modeshow? Grand Cafe Lamot biedt de perfecte dynamische en flexibele locatie voor deze gelegenheden. Hier kunt u de locatie volledig inrichten naar de branding van uw bedrijf of product, terwijl ons ervaren en toegewijde team dat ervoor zorgt dat alles tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Grand Cafe Lamot biedt een hybride ruimtes die aanpas- en aankleedbaar is naargelang het type evenement, zodat u als organisator, zelf naar believen deze ruimte kan modelleren, van interieur tot zaalindeling waarbij u tevens kan rekenen op de allernieuwste technische faciliteiten.

Onze ruimtes zijn ideaal voor een brede waaier van evenementen. Dankzij deze veelzijdige locatie in een historisch pand kan uw evenement op maat worden aangekleed naar uw wensen.

bottom of page