top of page

Bereikbaarheid

Houdt u van een zicht op het water en de Vismarkt of verkiest u een prachtig panorama over de historische binnenstad en haar omgeving? Aan u de keuze!

Op wandelafstand van Lamot bevinden er zich verschillende parkeermogelijkheden en hotels. Lamot is centraal en strategisch gelegen tussen Brussel en Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar. Wij ontvangen zowel nationale als internationale bedrijven.

Met het openbaar vervoer

Trein: Mechelen beschikt over twee stations:
1) het centrale station ‘Mechelen” waar internationale, nationale regionale en lokale treinen stoppen.
2) het kleinere station ‘Nekkerspoel’ waar enkel regionale en lokale treinen halt houden.

Hieronder kan u uw treinreis plannen

Met de bus vanaf station Mechelen:
aan perron 9 (naast de Lijnwinkel) neemt u de Centrumpendel, bus 1 (Mechelen Station – Nekkerspoel). Deze bus vertrekt om de 10 minuten op week- en zaterdagen (’s avonds om het half uur tot 22.30 uur). U stapt af aan de halte ‘Korenmarkt’. U bevindt zich nu op wandelafstand van Lamot. Voor de terugrit stapt u op aan de halte ‘Korenmarkt’, vlakbij centrum Lamot.

Met de “Blue Bike” fietsen vanuit het station (Koning Albertplein)
Blue-bike heeft fietsen aan het station van Mechelen staan waarbij in 5 minuten naar Lamot gefietst kan worden. 
Meer info: blue-bike

Te voet vanuit het station (Koning Albertplein) (10 minuten wandelen)
Volg de Hendrik Consiencestraat tot aan de lichten. Steek over en volg het Kardinaal Mercierplein (66m). Volg de Graaf Van Egmontstraat (140m). Op het einde van de Graaf Van Egmontstraat slaat u linksaf de Onze-Lieve-Vrouwestraat in. Op het einde van de Onze Lieve-Vrouwstraat komt u op de Korenmarkt uit, daar slaat u rechtsaf naar de Guldenstraat. Op uw linkerkant ziet u brasserie “Puro”. U loopt deze straat in tot u op de Haverwerf komt. Hier bevindt zich de hoofdingang van Lamot.

Met de wagen

Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen. Aan Mc Donalds slaat u rechts af. Rij het viaduct over tot aan de tweede lichten (Brusselpoort). sla hier links af naar de Hoogstraat. Deze volgt u ongeveer 500m. Na de Korenmarkt ziet u langs uw linkerkant brasserie “Puro” alsook de inrit van de openbare parking Q-Park “LAMOT” (24/24 open). Lamot is gelegen naast het Novotel Mechelen Centrum. De hoofdingang bevindt zich op de Haverwerf.

Met de wagen vanuit de Leuvensesteenweg

Volg Mechelen-Centrum tot op de ring. Sla linksaf en volg de ring tot aan de Brusselpoort (monument). Aan de lichten van de Brusselpoort, slaat u rechts af naar de Hoogstraat. Deze volgt u ongeveer 500m. Na de Korenmarkt ziet u op uw linkerkant brasserie “Puro” alsook de inrit van de openbare parking Q-Park “LAMOT” (24/24 open). Lamot is gelegen naast het Novotel Mechelen Centrum. De hoofdingang bevindt zich op de Haverwerf.

Q-Park Lamot

Guldenstraat 18: Parkeergelegenheid op slechts 1 minuut lopen van Grand Café Lamot.

Indigo Hoogstraat

Ganzendries 21: Parkeergelegenheid op slechts 4 minuten lopen van Grand Café Lamot.

Indigo
Grote Markt

Grote Markt 39: Parkeergelegenheid op slechts 5 minuten lopen van Grand Café Lamot.

Indigo Veemarkt

Veemarkt 19: Parkeergelegenheid op slechts 9 minuten lopen van Grand Café Lamot.

bottom of page