top of page

VIER NIEUWJAAR IN STIJL

HEF HET GLAS OP OUDEJAARSAVOND BIJ LAM'EAU

Stap met ons het sprankelende nieuwe jaar binnen tijdens een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, betoverende muziek en bruisende festiviteiten. Bij Restaurant Lameau zijn we verheugd om samen met jou te toasten op nieuwe beginnen en kostbare herinneringen te creëren.

Datum: 31 december 2023
Locatie: Lamot site

Festief Buffet vol Smaak 
Voor degenen die graag een breder scala aan smaken willen verkennen, verwelkomen we je bij ons feestelijke buffet. Met een overvloed aan keuzes, van hartige favorieten tot exotische lekkernijen, kun je je bord vullen met een scala aan smaken die je smaakpapillen zullen verheffen.

DJ 
Na het genieten van de heerlijke gerechten. En als de nacht vordert, zal onze getalenteerde DJ je favoriete hits draaien, waardoor je het nieuwe jaar in stijl kunt verwelkomen.

Meer spannende details over het programma en aanvullende informatie volgen binnenkort. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates!

We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op een nieuw jaar vol belofte en mogelijkheden. Reserveer snel je plek, want dit is een viering die je niet wilt missen!


Het Lam'eau Team

Afternoon Cocktail

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page