Feestzaal

Grand Café Lamot - FeestzaalLamot heeft als eventlocatie een vierde plaats verdiend in de jaarlijkse ‘Belgian Event Manager Guide’. De bijzonder aantrekkelijke site, met historisch panorama op de stad Mechelen en verrassende flexibiliteit, bewijst zich ook als ideale locatie voor prachtige huwelijksfeesten.

Grand Café Lamot maakt gretig gebruik van het authentieke karakter van de voormalige brouwerijsite, aangevuld met hedendaagse architectuur en hoogwaardige comfortuitrusting. De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feestzaal. De diverse zalen, met de al even gevarieerde architectuur, verzekeren zowel een maximale flexibiliteit naar de te ontvangen gezelschappen – tot 700 gasten – als een gedurende het feest voortdurend wisselende sfeerbeleving. Kortom, het ‘wow’-effect ebt nooit weg. 

Dat is heel in het bijzonder het geval voor gezelschappen tot 200 personen, die kunnen tafelen in de moderne foyer met panoramisch uitzicht, en vervolgens kunnen doorfeesten in de aanpalende fraai gerestaureerde oude brouwzaal en lager gelegen dansvloer met bar. Bij mooi weer kan een receptie buiten aan de oever van de Dijle het grote feest voorafgaan.

Grand Café Lamot
Van Beethovenstraat 8/10
2800 Mechelen


+32 15 209530
info@grandcafelamot.be