Uw Team Uw Vertrouwen

Partieel LAMOT Team

Grand Café LAMOT

Wist u dat onze eventlocatie op de 4de plaats eindigde in de jaarlijkse Belgian Event Manager Guide? Een terechte kroon op het werk van ons team in samenwerking met onze exclusieve partner, Lamot congres-en erfgoedcentrum.

Wij stemmen de organisatie en indeling van onze feestzalen af op uw wensen. Ziet u het groots? Dat kan, want Grand Café Lamot kan tot wel 400 gasten in één keer verwelkomen.

Afhankelijk van welk soort event is het personeel in grote of minder grote getallen aanwezig. Aan de respectievelijke uniformen kan u onderscheiden wie zich inzet voor LAMOT en wie voor LAM'EAU.

Hebt u een vraag over uw event, hieronder vindt u de juiste aanvoerder.

Algemeen LAMOT Manager 1

Algemeen Manager

Verantwoordelijk voor Sales & Communicatie van de volledige onderneming. Hij laat het personeel ontplooien in hun vaardigheden en vertrouwt hen de nodige verantwoordelijkheid toe.

Algemeen LAMOT Manager 2

Algemeen Manager

Het hoofd van de catering en de volledige onderneming. Hij is flexibel en een sterke leider in omgang met de volledige werkploeg. Daarenboven punt hij af waar de afwerking het vraagt.

Hofmeester LAMOT

Hofmeester

Ze is de uitvoerende manager van de feestzaal. Ze is een aanspreekpunt voor elk event. Haar grootste troeven zijn optimisme, flexibiliteit en ambititie waardoor ze snel het vetrouwen bij de klanten wint.

Hoofd Catering LAMOT

Catering - Event coordinator

Communicator rond alle betrokken dienst in Grand Cafe Lamot. Ze plaats de klant steeds centraal en doet al het mogelijke om uw event vlot te doen verlopen. Na elk event bespreekt ze met u eventuele werkpunten om de organistie in de toekomst te verbeteren.

Chef LAM'EAU

Keukenchef LAM'EAU

Onze keukenchef LAM’EAU is reeds vele jaren in dienst en hielp mee in de vlotte en kwaliteitsvolle overgang van brasserie naar restaurant LAM’EAU. Naar gelang het seizoen weet hij de keuken en zijn gerechten aan te passen.

Zaalverantwoordelijke LAM'EAU

Zaalverantwoordelijke LAM'EAU

De zaalverantwoordelijke van LAM’EAU stelt zichzelf hoge eisen op en gaat doelgericht te werk in de zaal. Ze is steeds goed geluimd, dit weerspiegelt naar de tevredenheid van ons clienteel. Sinds de opening in maart ’16 bedient ze elke klant als een vaste klant.

Inverted official LAMOT Logo

Bent u onze volgende collega?

Sollicteer in ons online systeem en je krijgt ASAP een antwoord terug.